Flete Kartoni Me Dizajnë Të Ndryshme Për Punëdore 34×24 Cm 10 Copë

0.79

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1185533 Kategori:

Përshkrim

flet cartoni modele të ndryshme me një pamje me shkëlqim. Pritini ato, ngjitini ato dhe dekorojini punëdoret dhe konstruksionet tuaja.
Ngjyra Shumëngjyrëshe
10 copë
Gjatësia x Gjerësia 34×24 cm
GSM 150