Bllok Vizatimi Me Dorezë & Me Figura Ngjitëse Sirena 20×22 Cm 36 Fl

1.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1183869 Kategori:

Përshkrim

Bllok vizatimi për vajzë spirale me dorezë, 36 fletë me modele sirenash, PP, 1 fletë me afishe dhe 5 fletë me shkëlqim me modele sirenash për tu prerë.
Gjinia Vajze
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Gjatësia x Gjerësia 20×22 cm