Bojëra Akriliku Me Tubet 6 Ml 24 Copë

3.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1084398 Kategori:

Përshkrim

Paketimi përmban 24 tubet me ngjyra akrilike në hije të ndryshme, prej 6 ml. Ato janë gati për t’u përdorur, të tretshme në ujë dhe janë të përshtatshme për një larmi sipërfaqesh teknike (kanavacë, dru, letër, pëlhurë).
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrësh
24 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.