Bredhi Vitit Ri Jeshil Me 1892 Degë 2.40 M

129.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1043651 Kategori:

Përshkrim

Pema e Krishtlindjeve, e gjelbër, me gjethe të dendura, kone pishe dhe 1892 degë të integruara. Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë me dimensione 70×17 cm.
Ngjyra E gjelbër
Diametri x Lartësia 1.60×2.40 m