Çadër Plazhi Silver & Blu Rezistente Ndaj Erës 2 M

24.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1126924 Kategori:

Përshkrim

Çadër me pëlhurë në të kaltër dhe me mbajtëse poliester
Diametri: 200 cm
Pëlhurë: Poliester me veshje alumini
Diametri i tubit: 28/32 mm me pjerrësi
Skeleti: Metal
Rrezet: 8
UV: ~ 50