Çantë Termike Me Dy Xhepa Blu & Gri 31x24x15 Cm

5.99

Kodi JUMBO: 1164760 Kategori:

Përshkrim

Çantë ushqimore e bërë nga materiali i plastifikuar nga jashtë për tu pastruar lehtë dhe shpejt ndërsa nga brenda ka një rresht alumini që ndihmon për të mbajtur ushqimin në temperaturën e tyre. Mbyllet me një zinxhir periferiket dhe transportohet lehtësisht nga dorezat.
Ngjyrë Blu
Materiali i produktit Plastike
Kapaciteti 15 lt
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 31x24x15 cm