Dekor Muri 5 Kafshë

2.49

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1177546 Kategori:

Përshkrim

Ngjitëse muri të bëra me material shkumë të butë me dizajnë Kafshë xhungle 24×15 cm. Dekoroni dhomën e fëmijëve me afishe lehtësisht dhe shpejt me dizajnë të gëzueshme me ngjyra të gjalla.
Paralajmërim: Mundësia e heqjes së bojës kur e hiqni nga muri. Produkti është vetëm për përdorim dekorativ. Mbajeni larg fëmijëve.
Materiali Shkumë
5 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.