Kuti Dhurate Dekorative Silver Me Fjongo 20 Cm

2.49

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1157466 Kategori:

Përshkrim

Dhuratë për Krishtlindje fjongo ari dhe argjendi nga shkëlqimi.
Gjatësia x Gjërësia x Lartësia: 13x13x16 cm.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 18x18x20 cm