Dërrasë E Zezë Për Fëmijë Me 2 Ane 40x40Cm

12.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1004519 Kategori:

Përshkrim

Paketimi Përmban Një Tabelë Shumëngjyrëshe Në Të Dy Anët Me Një Kornizë Druri Që Paloset Dhe Mbyllet Për Transport Dhe Ruajtje Të Lehtë, Me Dimensione 40X40 Cm. Njëra Anë Është Një Tabelë E Bardhë E Përshtatshme Për Të Shkruar Me Një Shënues Dhe Ana Tjetër Është Një Dërrasë E Zezë Për Shkumës.
* Kujdes! Nuk Është I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 3 Vjeç.