Ditar A6 Me Kyç & Stilolaps Për Vajza 56 Fl

0.79

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1109674 Kategori:

Përshkrim

Ditari A6 për një vajzë me 56 faqe dhe zemra ciklamin me vija, me mbulesë të fortë me model dhe stilolaps vajze. Ka një bravë në mënyrë që të mbani mendimet tuaja për veten tuaj.
Gjinia Vajze
Ngjyra Shumëngjyrëshe