Dorashka Kuzhine Të Verdha Masa L

0.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1195002 Kategori:

Përshkrim

Doreza të buta dhe të qëndrueshme që mbrojnë duart tuaja gjatë larjes së enëve, lavamanëve, banjove dhe tualeteve dhe i mbrojnë ato nga kontakti me pastruesit e detergjentit ose sipërfaqeve të tjera. është bërë nga latex 100% natyral.