Dosje Blu Me Zinxhir & Dorezë 33×24 Cm

0.79

Ka stok

Kodi JUMBO: 1061284 Kategori:

Përshkrim

dosje si zarf plastik blu e hapur me 2 xhepa, njëri prej të cilëve mbyllet me zinxhir, dorezë dhe etiketë, me përmasa 33×24 cm.
Ngjyrë Blu e kaltër