Drita Dekorative Led Të Verdha Indoor Me Bateri 20 Drita 2.2 M

1.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1097425 Kategori:

Përshkrim

Bateri dekorative të Krishtlindjeve për bateri të brendshme, ideale për të dekoruar pemën e Krishtlindjes dhe të gjithë shtëpinë. Punon me 3 bateri AA (nuk përfshihen).
Ata krijojnë një atmosferë unike të Krishtlindjeve!
Ata kanë ndërprerës dhe udhëzime ON / OFF.
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 14 vjeç.
Ngjyra e llambës E verdhe
Shumë llamba 20
Ngjyra e kabllot Transparente
Gjatësia 2.2 m
Largësia nga Drita e Parë 40 cm
Përshtatshmëria e hapësirës I Brendshëm (IP21)