Dritë Led Me Bateri 6.5×6.5 Cm 2 Copë

1.79

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1047314 Kategori:

Përshkrim

Dritat Me 3 Led Të Ndritshme Secila. Me Një Sërë Baterish Arrin Rreth 100 Orë Ndriçim. Për Instalim, Hiqni Afishen Dhe Shtypni Aty Ku Dëshironi Të Keni Dritë Të Shpejtë Dhe Të Lehtë Kudo. Ana E Drejtuar Punon Si Një Buton On / Off.
Gjatësia X Gjerësia X Trashësia E Dritës: 6.5×6.5×2 Cm.
Materiali: Plastike.
Punon Me 3 Bateri Aaa 1.5 V (R3 / Aaa) (Nuk Përfshihen) Secila.