Fletore A4 Ciklamin Me Vija Me 5 Ndarje 140 Fl

3.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1170256 Kategori:

Përshkrim

Fletore A4 me ndarës dhe indeks me kapak ciklamin
Materiali i kapakut: Plastike (PP)
Gjinia Vajze
Ngjyra ciklamin
Materiali i produktit Letër plastike
Madhësia e fletores A4
Temat e Fletores 5
Numri i Fletëve 140