Forma Të Ndryshme Plastike Për Plasteline 14 Copë

1.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1035284 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një grup prej 9 kallëpesh për plastelinë në ngjyra të ndryshme në forma të kafshëve, zemrës, yllit, fluturës dhe pemës, një kunj rozë, një thikë rozë dhe mjete. Nuk është toksike.
* Nuk përmban Gluten
Gjinia Djalë vajze
14 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.