Forma Plastike Për Kasata Në Formë Çadre 6 Copë

1.79

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1079297 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 6 kuti plastike prej shkopi graniti në formën e një çadre dhe ngjyra të ndryshme.