Gardërobë Me 2 Kukulla & 1 Bebe

24.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1200660 Kategori:

Përshkrim

Lodër veshjet për një vajzë, me dy kukulla me flokë të gjatë biondë dhe një fëmijë. Veshjet kanë shumë rroba, këpucë dhe pajisje për të veshur kukullat për çdo rast. Ata gjithashtu kanë një tualet me një pasqyrë dhe një karrige, me shumë pajisje bukurie.
Gjinia Vajzë
Materiali Plastikë
Mosha e sugjeruar 3 vjeç e lart
Përshtatshmëria e moshës * KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketimit 73.5x9x43 cm