Gërshërë Shkolle Metalike Blu Me Shkallëzim 13 Cm

0.79

Ka stok

Kodi JUMBO: 1109008 Kategori:

Përshkrim

Gërshërë blu për shkollën “PRESIDENT” prej çeliku inox me majë të theksuar, vizore 5 cm dhe dorezë të fortë 13 cm.
Gjinia Djali
Ngjyra Blu
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.