Gërshërë Zyre Metalike Blu Me Të Verdhë 17.5 Cm

1.59

Ka stok

Kodi JUMBO: 1108996 Kategori:

Përshkrim

Një gërshërë zyre prej çeliku inox blu – të verdhë me një majë të theksuar dhe një dorezë të butë, 17.5 cm.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Verdha Blu
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.