Gërshërë Shkolle Metalike Të Kuqe Me Shkallëzim 13 Cm

0.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1109010 Kategori:

Përshkrim

Një gërshërë e kuqe e shkollës “PRESIDENT” e bërë prej çeliku inox me një majë të theksuar, një vizore 5 cm dhe një dorezë të fortë 13 cm.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra E kuqe
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.