Gërshërë Shkolle Rozë Me Sigurese 13Cm

0.69

Ka stok

Kodi JUMBO: 1034187 Kategori:

Përshkrim

Gërshërë prej çeliku inox me një majë të rrumbullakët dhe mbrojtëse, me një pllakë për prerje të shpejtë dhe dorezë të butë, me ngjyrë fuchsia me vjollcë, prej 13.5 cm.
Gjinia Vajze
Ngjyra Fuchsia
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.