Gomë E Bardhë Në Formë Trekëndësh 4 Copë

0.79

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1039360 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 4 goma të bardha në formën e një trekëndëshi me dorezë plastike të kuqe dhe blu.
Ngjyra E kuqe e bardhë blu
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.