Qiri Aromatik I Kuq Në Kavanoz Qelqi Me Kapak & Dorezë Aromë Fruta Pylli 8×14.5 Cm

4.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1153262 Kategori:

Përshkrim

Qiri Dekorativ I Kuq Në Një Vazo Me Kapak Metalik, Dorezë Dhe Aromë Fruta Pylli.
Koha E Djegies: 50 Orë
Ngjyrë E Kuqe
Materiali I Produktit Parafine Glass Metal
Pesha 890 G
Diametri X Lartësia 8×14.5 Cm