Gotë Plastikë E Shkallëzuar Me Dorezë 250 Ml

0.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1191363 Kategori:

Përshkrim

Gote me vrimë nxjerrëse plastike transparente me dorezë e shkallëzuar me lt dhe g.
Ngjyra Transparente
Materiali Plastikë
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 13x8x9 cm