Fish Karikimi Silver Për Iphone 1 M

2.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1172284 Kategori:

Përshkrim

Karikimi dhe sinkronizimi i të dhënave me vetëm një kabllo. E pajtueshme me të gjitha pajisjet moderne. Prizë 8 pin për iOS, për karikim / sinkronizim me prizë ndriçimi.
Gjatësia e kabllit: 1 m