Kallam Peshkimi Me Aksesorë 1.6 M

7.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1165527 Kategori:

Përshkrim

Kallam peshkimi 160 cm. Përmban makinë peshkimi me vijë peshkimi dhe kuti me mjete me: 4 karrem të butë, gjilpërë peshkimi,5 grepa dhe 2 tapa.
Gjatësia e mbyllur: 40 cm.