Kompast Metalik Me 7 Aksesorë

2.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1006921 Kategori:

Përshkrim

Paketa Përmban 1 Kompast Metalik, 1 Kompast Të Vogël Metalik, Pajisje Të Ndryshme Dhe Një Kuti Për Ruajtjen E Tyre.
Gjinia Djalë Vajze
Ngjyra E Zeza E Argjendtë
Materiali I Produktit Metali
Copëza 7 Copë
* Kujdes! Nuk Është I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 6 Vjeç.