Kornizë E Bardhe & Zezë 43×35.5 Cm

5.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1169093 Kategori:

Përshkrim

Gjatësia X Korniza Gjerësia: 36×43 Cm
Gjatësia X Gjerësia E Fotografisë: 28×35 Cm
Materiali I Kornizës: Mdf.
Materiali I Qelqit: Xhami.
Montuar Vertikalisht Dhe Horizontalisht Në Një Mur.