Kornizë Dekorative Gold A4 22×29.7 Cm

2.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1104858 Kategori:

Përshkrim

Kornizë Dekorative Prej Ari Me Mundësinë E Vendosjes Vertikale Dhe Horizontale Në Një Tryezë Dhe Mur. Ideale Për Diploma Ose Certifikata A4.
Ngjyra Ari
Materiali Qelqi Plastik
Gjatësia X Gjerësia 22×30 Cm