Kornizë Kafe A4 21×29.7 Cm

2.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1185347 Kategori:

Përshkrim

Kornizë Kafeje E Bërë Nga Mdf Me Efekt Druri. Ideale Për Grada Ose Çmime.
Me Montim Vertikal Në Mur Dhe Montim Horizontal Dhe Vertikal Në Tavolinë.
Ngjyra Kafe
Materiali Druri Xhami
Gjatësia X Gjerësia 26×35 Cm