Kornizë E Zezë A4 30.5×22 Cm

2.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1183041 Kategori:

Përshkrim

Kornizë Dekorative E Zezë Me Mundësinë E Vendosjes Vertikale Dhe Horizontale Në Një Tryezë Dhe Mur. Ideale Për Diploma Ose Certifikata A4.
Ngjyra E Zezë
Materiali Qelqi Plastik
Gjatësia X Gjerësia 30.5×22 Cm