Lodra Plazhi Për Fëmijë Kovë Forme Kështjellë Dizajn Sirenë Rozë & 4 Aksesorë

5.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1165488 Kategori:

Përshkrim

Kovë kështjelle me dizajn sirene dhe aksesorë të ndryshëm.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia: 14x14x20 cm
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 18 muaj