Krahë Noti Me Peshq Për Fëmijë ”Intex” 3-6 Vjeç 23×15 Cm

1.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 7590146 Kategori:

Përshkrim

Strukturat notuese të inflacionit hartojnë peshqit me 2 dhoma ajri të sigurta dhe valvola sigurie. * KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç. I përshtatshëm për moshat nga 3 deri në 6 vjeç dhe për peshë nga 18 deri në 30 kg.
Gjatësia x Gjerësia: 23×15 cm
Materiali: Vinyl Forca e Testuar