Krahë Noti Spiderman Për Fëmijë 23×15 Cm

299.00

Ka stok

Kodi JUMBO: 1091190 Kategori:

Përshkrim

Krahët e notit me dizajn SPIDERMAN me 2 dhoma të sigurta ajri dhe valvule sigurie. * KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç. I përshtatshëm për moshat nga 3 deri në 6 vjeç dhe për peshë nga 18 deri në 30 kg.
Gjatësia x Gjerësia: 23×15 cm