Kufje “I-Jmb” Të Zeza Me Bluetooth & Magnet

2.49

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1167001 Kategori:

Përshkrim

Bluetooth me sipërfaqe magnetike në kufje për t’u lidhur. Mund ta vishni në qafë gjatë përdorimit dhe është ideale për sporte dhe aktivitete në natyrë. Teknologjia e integruar Bluetooth arrin lidhjen e lehtë automatik me I-pad, tabletë, smartphone etj. Ka një mikrofon të integruar për të bërë thirrje automatike me telefonin tuaj celular. Përmban udhëzime.
Gjatësia x Gjerësia: 6×1.2 cm.