Kufje Të Bardha Me Bluetooth,Radio & Tf Card

14.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1161628 Kategori:

Përshkrim

Kufje celulare me mikrofon të integruar për të bërë dhe marrë thirrje. Mbështet kartën TF, audio stereo FM, pajisje stereo pa tel dhe pranon A2DP, muzikë stereo nga laptopi, desktopi, tableti, celulari, përshtatës Bluetooth, muzikant, MP3 ose ndonjë pajisje tjetër që mbështet tingull stereo Bluetooth.
Gjatësia x GjerësiaxLartësia: 16x7x18 cm.