Kufje “I-Jmb” Të Zeza Gaming Me Drita Led Blu

9.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1159729 Kategori:

Përshkrim

Kufje – mikrofon me filtër të integruar për zvogëlimin e zhurmës dhe rregullim të volumit. 40MM Hi -Fi Driver, 160º mikrofon rrotullues, kundër ndërhyrjeve në një distancë prej 20 m.
Karakteristikat teknike:
Dimensionet e mikrofonit: φ6.0mmx2.8mm,
Ndjeshmëria: -36dB + 3dB,
Diametri: Altoparlanti φ40mm,
Rezistenca: 32Ω,
Përgjigjja e frekuencës: <0.1%, Gjatësia e kabullit: 2m