Stilolapsa Me Ngjyra Blu, Të Kuq, Të Zinj Në Kuti 50 Copë

2.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1047837 Kategori:

Përshkrim

Kutia përmban 50 stilolapsa Ball Point, në blu, të zezë dhe të kuqe. (30 blu, 10 të zeza, 10 të kuqe).
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu e kuqe e zezë
50 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.