Laps Druri Njeri Bore Me Dritë 46 Cm

1.49

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1185082 Kategori:

Përshkrim

Shkop dekorativ i Krishtlindjeve me fytyrë burrë dëbore me hundë të ndezur dhe zile. Punon me 2 bateri të tipit CR2032 (të përfshira).
Materiali i produktit Dru