Laps Portamina 0.5 Mm Me Maja Lapsi & 6 Goma

0.89

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1179020 Kategori:

Përshkrim

Laps mekanik me majë 0.5mm dhe 4 gomë të bardhë.
Ngjyra E zezë
6 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.