Lapsa Druri Me Gomë Në Formë Ylber & Unicorn 19 Cm 3 Copë

0.59

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1171023 Kategori:

Përshkrim

Lapsa druri me gomë në formën e njëbrirëshi dhe ylberi. Gjatësia: 19 cm
Ngjyra Shumëngjyrëshe
3 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.