Sticky Notes Ngjyre Korali 7.6×7.6 Cm 100 Copë

0.69

Ka stok

Kodi JUMBO: 1183482 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban letër shënimi katrore vetë-ngjitëse në ngjyrë koral për të organizuar tryezën dhe shënimet tuaja.