Libër Edukativ Me Aktivitete Për Fëmijë 8 Fl

0.35

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1096468 Kategori:

Përshkrim

Një libër për fëmijët e kopshtit me aktivitete mësimore si “plotësoni figurën dhe ngjyroseni”, “vizatoni figurën në rrjet”, “gjeni hijen e duhur” etj. Libri ka 8 faqe me dimensione B5.
Gjinia Djalë vajze
Madhësia B5