Libër Ngjyrosje & Stickers “Automjete” 16×19 Cm 32 Fl

0.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1188276 Kategori:

Përshkrim

Libër për ngjyrosje për një djalë me 16 fletë të shtypura me modele të automjeteve të ndryshme dhe 16 fletë me afishe për të dekoruar pikturat tuaja ose vepra artizanale të tjera.
Gjinia Djali
Gjatësia x Gjerësia 13×19 cm