Libër Ngjyrosje & Stickers “Cupcake” 16×19 Cm 32 Fl

1.29

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1188275 Kategori:

Përshkrim

Libër për ngjyrosje për një vajzë me 16 fletë të modeluar me modele cupcakes dhe 16 fletë me afishe për të dekoruar pikturat tuaja ose vepra artizanale të tjera.
Gjinia Vajze
Gjatësia x Gjerësia 13×19 cm