Lidhëse Perdesh Me Magnet Dizajn Litar Ngjyrë E Bardhë 38 Cm

2.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1180137 Kategori:

Përshkrim

Lidhës Perde Dekorative, Ngjyrë Të Bardhë Me Kordon Dhe Magnete Të Fortë.
Diametri X Gjatësia: 7×38 Cm.
Ngjyra E Bardhë