Lidhëse Perdesh Me Magnet Dizajn Litar Ngjyrë Bezhë 39 Cm

2.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1170505 Kategori:

Përshkrim

Lidhës Perde Me Litar Tërheqës Dhe Magnete Të Fortë.
Diametri Gjatësia: 7×39 Cm
Përbërja 90% Poliester – 10% Magnet.