Telajo Me Flutur Për Ngjyrosje Me Bojëra & Penel Set Për Fëmijë 15×20 Cm

0.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1165807 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një kanavacë 20×15 cm me një model fluture dhe 5 ngjyra prej 3 gr së bashku me një penel.
Gjinia Djalë vajze
Gjatësia x Gjerësia 20×15 cm