Makine Llogaritëse “Urban” Mini Blu & Zezë Me 8 Shifra

1.79

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1118043 Kategori:

Përshkrim

Llogaritësi me panel diellor të integruar që zgjat jetëgjatësinë e baterisë me rrezet e diellit, ekran të madh LCD të lehtë për t’u lexuar, memorie me 4 funksione dhe mbyllje automatike. Punon me 1 bateri të tipit LR1130 (e përfshirë). Përmban udhëzime.
Gjatësia x Gjerësia: 6×9 cm
* KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.